ОЛЕШКІВСЬКЕ МУВГ ПРИЙНЯЛО УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ «СУЧАСНА ХЕРСОНЩИНА ПОТРЕБУЄ ПРОФІ! БУДУЙ МАЙБУТНЄ З ДЕРЖАВНОЮ СЛУЖБОЮ ЗАЙНЯТОСТІ»

01.11.2018

30 жовтня стартував новий соціально-направлений проект Херсонського обласного центру зайнятості «Сучасна Херсонщина потребує ПРОФІ! БУДУЙ МАЙБУТНЄ з Державною службою зайнятості!».

І етап Проекту розпочався з роботи широкомасштабного масового заходу для населення об’єднаних територіальних громад під назвою «Живи та працюй на Олешківській землі», що проходив на території Виноградівської ОТГ Олешківського району.

Шукачі роботи отримали унікальну можливість зустрітися з представниками роботодавців, навчальних закладів, отримати консультації державних установ та громадських організацій. Це є необхідним кроком для вирішення питання зайнятості населення.

Олешківське міжрайонне управління водного господарства прийняло участь у даному заході. Провідний інженер з підготовки кадрів Година Наталія Олегівна розповіла про історію створення Управління водного господарства та основні завдання, які покладені на управління, повідомила про наявні вакансії, а начальник управління Галина Михайлівна Горобей охоче відповіла на питання шукачів роботи та закликала приєднатися до команди Олешківського МУВГ.

ІІ-ий етап Проекту розпочне свою роботу у листопаді.