ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ПОДЗОЛКОВА ОЛЕКСАНДРА ДМИТРОВИЧА!

22.10.2018

22 жовтня 2018 року відзначає своє 55-річчя Подзолков Олександр Дмитрович - начальник Петрівської експлуатаційної дільниці Генічеського УВГ.

Народився Олександр Дмитрович 22 жовтня 1963 року в с. Петрівка Генічеського району. У 1989 році закінчив Мелітопольський інститут механізації сільського господарства за кваліфікацією «інженер-механік».

Подзолков О.Д. розпочав свою трудову діяльність у Генічеському УВГ з 2005 року, піднявшись з посади машиніста насосних установок до начальника Петрівської експлуатаційної дільниці.

Петрівська дільниця обслуговує 13,6 тис.га зрошуваних земель.

Завдяки високій відповідальності та професіоналізму начальник дільниці Подзолков О.Д. вміло і компетентно вирішує всі поставлені перед дільницею завдання: своєчасно виконується очистка каналів, ліквідація поривів, забезпечується безперебійна подача води на поля водокористувачів, що сприяє отриманню високих врожаїв сільськогосподарських культур. Під керівництвом Олександра Дмитровича Петрівська експлуатаційна дільниця неодноразово займала перші місця у рейтингу Херсонського басейнового управління водних ресурсів нижнього Дніпра.

Щиро вітаємо Олександра Дмитровича з Днем народження і бажаємо творчої наснаги у відповідальній роботі, міцного здоров’я та довгих років життя!