ВІТАЄМО ЄМЧЕНКА ГЕОГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА!

20.10.2018
20 жовтня 2018 року відзначає свій 65-річний День народження Ємченко Георгій Володимирович.

Георгій Володимирович працює в системі меліорації та водного господарства понад 34 роки, з них в апараті управління обводресурсів – 31 рік. Пройшов шлях від інженера ремонтно-будівельного відділу до посади головного інженера Херсонського облводресурсів.
Георгій Володимирович завжди в повній мірі проявляє глибокі професійні знання і технічну грамотність, відповідальність за доручену справу, принциповість, вимогливість до себе та підлеглих, а також щирість та людяність. Приймає активну участь у житті колективу, підтримує і оберігає традиції управління, щиро ділиться професійними знаннями, віддаючи своє вміння і часточку душі, користується авторитетом і повагою серед меліораторів області та далеко за її межами. Він - гідний наставник для молоді.
За сумлінну працю та високий професіоналізм Георгій Володимирович відзначений Грамотою Держводгоспу України, Почесною грамотою голови Херсонської облдержадміністрації, Почесною грамотою Міністерства надзвичайних ситуацій, Почесною грамотою голови Херсонської обласної ради, Подякою голови Херсонської облдержадміністрації, нагрудним знаком «Почесний працівник Держводагентства», цінним подарунком (годинник) Голови Держводагентства.
 
Шановний Георгію Володимировичу, від усіх водогосподарників Херсонщини прийміть найщиріші вітання!
 
Ваші роки – великий скарб,
Їм ціни немає,
Кожен рік багато варт,
Всі про це ми знаєм.
Вашу мудрість знаєм ми,
Цінимо Ваш досвід,
Шана у Вас поміж людьми
І поваги досить.
Тож, прийміть уклін від нас,
Щирі слова шани,
Всякий день і всякий час
Пишаємось ми Вами!