Володимира Івановича Дрозда вітаємо з ювілеєм!

16.10.2018

14 жовтня 2018 року відсвяткував свій 55-річний ювілей Володимир Іванович Дрозд – начальник відділу водокористування Чаплинського управління водного господарства.

Народився Володимир Іванович в смт Чаплинка Чаплинського району Херсонської області. У 1986 році закінчив Херсонський сільськогосподарський інститут ім.О.Д.Цюрупи за спеціальністю «гідромеліорація» та здобув кваліфікацію інженера-гідротехніка.

Свій трудовий шлях в Чаплинському управлінні водного господарства Володимир Іванович розпочав у 2002 році, працював в управлінні обіймаючи посади інженера-гідротехніка, начальника Чаплинської експлуатаційної дільниці, провідного інженера – гідротехніка та начальника насосної станції Чаплинської експлуатаційної дільниці, а з листопада 2017 року – призначений начальником відділу водокористування, де працює по теперішній час.

За час роботи зарекомендував себе грамотним спеціалістом та вмілим керівником. Він досконало знає зрошувальну мережу району, має ґрунтовні знання і великий досвід практичної роботи, що дає змогу виконувати всі поставленні завдання на високому професійному рівні. Завжди готовий надати своїм колегам і молодим спеціалістам управління практичну допомогу з виробничих питань. Приймає активну участь у громадському житті колективу,  користується повагою і авторитетом.За період роботи неодноразово нагороджувався грамотами та відзначався подяками за сумлінну працю.

Вітаємо Володимира Івановича з ювілейним днем народження і бажаємо йому міцного здоров’я, родинного затишку, достатку і благополуччя, натхнення, оптимізму та подальшої плідної праці.