Екіпаж насосної станції Новотроїцького УВГ

04.10.2018

Насосна станція № 29 на Каховському магістральному каналі введена в експлуатацію в 1986 році та обслуговує 1026 га зрошувальних земель.

Екіпаж насосної станції складається з 4 машиністів насосних установок: Бульба Павло Михайлович – стаж роботи 32 роки, Сушко Микола Олександрович – стаж роботи 34 роки, Рибарчук Валерій Васильович - на НС № 29 працює 9 років, але має загальний стаж роботи машиністом насосної установки 23 роки, він же є старшим машиністом, Новічков Матвій Леонідович – стаж роботи 6 років.

Колектив машиністів відповідально ставиться до виконання своїх обов’язків, підтримує будівлю та територію станції у зразковому порядку. На НС з’явилася альтанка, яку машиністи, проявивши ініціативу, встановили своїми силами.

Готуючись до обласного конкурсного огляду міжгосподарських меліоративних об’єктів, на насосній станції проводились роботи з ремонту даху, відмостки НС та ремонту побутового приміщення. Було пофарбовано насосно-силове обладнання, утеплено побутове приміщення. У всіх роботах, які виконувала бригада дільниці під керівництвом інженера з організації експлуатації та ремонту Тараненка Сергія, екіпаж НС приймав активну участь.

За останні 10 років насосна станція подала води на зрошувані поля більше 43 млн. куб. метрів, з них – за 2018 рік більше 3 млн. куб. метрів поливної води.