Екологічна акція «Міжнародний день чистих берегів» триває!

01.10.2018

15 вересня поточного року проходив Міжнародний день чистих берегів. Але прибирання водойм не обмежується у часі.

Колективи Олешківського МУВГ та Скадовського УВГ разом з дітьми, небайдужими громадянами, працівниками культури та сільських рад долучилися до екологічної акції, яка присвячена Дню малих річок та водойм.

Суботнього дня, незважаючи на дощову погоду, працівники Олешківського міжрайонного управління водного господарства разом зі своїми дітками прийняли виклик #Я прибрав_твоя черга#.

Спільними зусиллями дітей та дорослих було зібрано сміття уздовж берега річки Конка та дороги, яка веде до «Молодіжного пляжу» м. Олешки.

А на території Тарасівської сільської ради за ініціативи працівників Скадовського управління водного господарства разом з працівниками інших організацій та сільської ради прибрали сміття на узбережжі Джарилгацької затоки. Також, для підростаючого покоління було представлено презентацію мультимедійного матеріалу на тему: «Екологічні проблеми Чорного моря».

Залучення дітей та небайдужих громадян до проведення таких екологічних акцій дає змогу сформувати активне та дбайливе ставлення до природи рідного краю.