Учні Херсонського Таврійського ліцею мистецтв відвідали пам'ятку "Нульовий кілометр річки Дніпро"

18.09.2018

Щорічно, у вересні, у загальноосвітніх школах відзначають Всесвітній день здоров'я.

Мета проведення заходу — підкреслити важливість здоров'я кожної людини і людства в цілому. У наш час здоров'я — це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення як до інших людей, так і до навколишнього середовища.

Цьогоріч, відзначення Дня здоров’я в школах збіглося з масштабною екологічною акцією «Міжнародний День чистих берегів», який проходив 15 вересня поточного року.

Захід відбувся за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України спільно з проектом Європейського союзу.

З метою формування свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, до навколишнього середовища, здорового способу життя на основі розвитку життєвих навичок та корисних звичок, учні Херсонського Таврійського ліцею мистецтв 15 вересня поточного року відвідали м. Гола Пристань, де їм була проведена екскурсія по видатним пам’яткам міста з відвудуванням пам’ятного знаку «Нульовий кілометр», який символізує закінчення річки Дніпро і початок Дніпро-Бузького лиману.

Діти отримали море задоволення, зробили багато фото на пам’ять та не залишились байдужими до захисту природи і навколишнього середовища.