Міжнародний день чистих берегів у Каховсьому районі

17.09.2018

Представником Каховського міжрайонного управління водного господарства було продемонстровано відеоролик до Міжнародного дня чистих берегів (International Clean Beach Day) учням 3-х класів Каховської ЗОШ № 4 І-ІІІ ступеня, який зацікавив своєю змістовністю, яскравістю, динамічністю, звуковим супроводом.

Після перегляду діти жваво ділилися між собою враженнями щодо відносин людини і природи, відбулося цікаве  обговорення щойно переглянутого відеоролику.

В усіх закладах загальної середньої освіти Каховського району велика увага приділяється просвітницькій та інформаційній роботі з учнівськими колективами: відбулися лекторії, тематичні уроки «Охорона водних ресурсів», уроки-конференції «Що може зробити кожен з нас для збереження води?», конкурси малюнків і плакатів. З метою підвищення екологічної свідомості і обізнаності громадськості було проведено анкетування, випущені та розповсюджені серед населення екологічні листівки, бюлетені. Практичною природоохоронною діяльністю стали екологічні рейди «Чисті береги – чиста річка», в межах яких відбулося прибирання прибережної території.

Кожен на своєму прикладі може показати бережне та відповідальне ставлення до природи, адже її стан багато в чому залежить від нас!