ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ КРАМАРЕНКО СВІТЛАНУ МИКОЛАЇВНУ!

04.09.2018

04 вересня 2018 року   виповнюється 60 років Крамаренко Світлані Миколаївні провідному бухгалтеру  відділу бухгалтерського обліку та звітності Каховського міжрайонного управління водного господарства.

Народилася Світлана Миколаївна в с. Ржавець  Мохівського  району Орловської області. Свою трудову діяльність розпочала в 1976 році бухгалтером Каховської центральної  районної лікарні.

З 1982 року і до цього часу Світлана Миколаївна працює  в Каховському управлінні.  Вона вміло виконує всі поставлені перед нею завдання, творчо підходить до роботи, постійно самовдосконалюється.

Світлана Миколаївна завжди допомагає молодим спеціалістам і колегам у вирішенні різноманітних виробничих питань. Завдяки вдалому поєднанню ділових якостей з такими рисами характеру, як щирість, доброта, людяність, вона користується повагою у колег.

Ювілярка - досвідчений спеціаліст, людина щирої душі, доброго серця, любляча мама.

За багаторічну і сумлінну працю Світлані Миколаївні неодноразово нагороджувалась почесними грамотами управління та грамотами Херсонського облводресурсів.

Щиро вітаємо Світлану Миколаївну з ювілеєм і бажаємо їй міцного здоров’я,  родинного затишку, довгого і щасливого життя та подальших успіхів у роботі.