ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ФОКІНА ВОЛОДИМИРА АНДРІЙОВИЧА!

31.08.2018

31 серпня 2018 року відзначає свій 70-й ювілейний день народження Володимир Андрійович Фокін - начальник насосної станції Генічеського управління водного  господарства.

Народився В. Фокін у м. Байрам-Алі в Туркменії. Трудову діяльність розпочав  після закінчення Андижанського технікуму за спеціальністю електрообладнання промислових підприємств та кваліфікацією технік-електрик. У 1980 році отримав вищу освіту, закінчивши Андижанський інститут бавовноводства здобувши кваліфікацію інженера-механіка. З 1983 по 1985 роки працював в управлінні на посаді старшого інженера насосних станцій електромашцеху. У  2005 році повернувся в управління на посаду начальника станції насосної Новоолексіївської експлуатаційної дільниці де працює по теперішній час.              

За час трудової діяльності в управлінні Володимир Андрійович проявив себе висококваліфікованим, вмілим керівником. Володимир Андрійович користується повагою трудового колективу Генічеського УВГ. За сумлінну працю в галузі меліорації і водного господарства В.А.Фокін неодноразово нагороджувався Почесними грамотами управління та грамотами Херсонського  облводресурсів.

Вітаємо Володимира Андрійовича з ювілеєм і бажаємо творчої наснаги у відповідальній роботі, міцного здоров’я, довгого та щасливого життя!