ЛЮДМИЛУ АНАТОЛІЇВНУ ГУРСЬКУ ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

30.08.2018

30 серпня 2018 року відзначає свій 60-й ювілейний день народження Людмила Анатоліївна Гурська, провідний економіст відділу бухгалтерського обліку та звітності, економіки та фінансів Херсонського  обласного управління водних ресурсів.

Народилася Л.Гурська 30 серпня 1958 року у м.Херсон. Трудову діяльність розпочала після закінчення Херсонського індустріального інституту за спеціальністю «інженер-технолог». Загальний стаж роботи складає 43 роки.

Людмила Анатоліївна працює в системі водного господарства 15 років.
Працювала провідним інженером відділу економіки, заступником начальника відділу економіки, а з 2017 року обіймає посаду провідного економіста відділу бухгалтерського обліку та звітності, економіки та фінансів Херсонського  облводресурсів. За час роботи зарекомендувала себе грамотним, компетентним спеціалістом, дисциплінованим та сумлінним працівником.

Приймає активну участь у житті колективу, користується авторитетом та повагою серед колег в апараті облводресурсів та підпорядкованих організаціях.

За багаторічну сумлінну  працю в галузі меліорації і водного господарства та високий професіоналізм Людмила Анатоліївна неодноразово була нагороджена  Грамотами Херсонського облводресурсів.

Колектив Херсонського обласного управління водних ресурсів вітає Людмилу Анатоліївну з ювілеєм і бажає міцного здоров’я, благополуччя, безмежного щастя, родинного затишку та довгих років життя!