Діти працівників Херсонського облводресурсів та підпорядкованих організацій відвідали Скадовський дельфінарій «Акварель»

28.08.2018

З метою привернення уваги дітей Херсонщини до проблем водних об’єктів та в знак подяки за прийняття участі у заходах та конкурсах до Дня Дніпра, за ініціативи Херсонського облводресурсів підростаюче покоління водогосподарників відвідали Скадовський дельфінарій «Акварель».

Зазначений захід проходив під гаслом «Юні водогосподарники – за чисте довкілля!».

Приємних вражень та спогадів у дітлахів вдосталь: дітина власні очі побачили дельфінів у ролі неперевершених циркових артистів, дізналися, якими колосальними можливостями вони володіють, персонально поспілкувалися з цими чудовими тваринами, отримали заряд бадьорості і щастя, а також привезли незабутні враження з відпочинку.

Крім того, на території дельфінарію в розважальному містечку, дітлахи відвідали атракціони, поласувалися солодощами і прохолодними напоями, здійснили екскурсію по експозиції екзотичних риб і морських мешканців.

Відвідування дельфінарію – це не тільки чудовий відпочинок, але ще й можливість покращити психологічний стан дітей, адже дельфіни передають людям особливу енергію та дарують гарний настрій.