ЮРІЮ ПЕТРОВИЧУ КАСЬКУ- 55 РОКІВ

13.08.2018

11 серпня 2018 року відсвяткував свій 55 річний ювілей Касько Юрій  Петрович - головний інженер Новотроїцького управління водного господарства.

Народився ювіляр в с. Строїнці Тиврівського району Вінницької області.  В 1986 році закінчив Уманський сільськогосподарський інститут за спеціальністю вчений агроном.

Свою трудову діяльність Юрій Петрович розпочав в 1980 році. Пройшов шлях від робочого до спеціаліста радгоспу в с.Строїнці. У Новотроїцькому управлінні водного господарства працює з 2002 року заступником начальника управління. У червні 2010 року призначений головним інженером Новотроїцького управління водного господарства.

За роки праці в управлінні проявив себе, як сумлінний та компетентний спеціаліст, вмілий організатор, відповідальний керівник.

За високі професійні здібності, принциповість, вимогливість до себе та до підлеглих Касько Ю.П. користується авторитетом та повагою у колективі. За сумлінну працю та високий професіоналізм неодноразово відзначався подяками та грамотами Херсонського обласного управління водних ресурсів.

Щиро вітаємо Юрія Петровича з ювілеєм і бажаємо йому міцного здоров’я, щастя, оптимізму, довгих років життя, достатку і благополуччя, творчого натхнення та подальшої плідної праці.