У Новотроїцькому управлінні проведено конкурсний огляд

20.10.2014

На засіданні технічної ради Новотроїцького управління водного господарства у жовтні місяці поточного року було прийнято рішення провести конкурсний огляд водогосподарського комплексу експлуатаційних дільниць Новотроїцького управління водного господарства з метою визначення технічного стану міжгосподарських зрошувальних та скидних каналів, гідротехнічних споруд, державних насосних станцій, естетику та культуру виробничих промислових баз, адміністративних будинків.
Призначена оглядова комісія у складі головного інженера, начальників відділів та служб управління затвердила графік роботи, критерії оцінювання згідно з напрямками огляду і з 13 по 16 жовтня провела огляд об’єктів Новотроїцької, Чкалівської, Сиваської та Громівської експлуатаційних дільниць.
За підсумками конкурсного огляду визначено кращими по естетиці виробництва та благоустрою територій Чкалівську (начальник Ратушняк М.В.) та Громівську (начальник Бєлокобила М.М.) експлуатаційні дільниці. Відмічено позитивну роботу по удосконаленню технічного стану, поліпшення естетичного вигляду і благоустрою територій колективи Новотроїцької та Сиваської експлуатаційних дільниць.
Кращими насосними станціями зрошення стали :

  • насосні станції №9, №12 по каналу Р-5 та №31 по каналу Р-2 Новотроцької експлуатаційної дільниці (начальник Клименко А.С.);
  • насосні станції №2, №5 по каналу Р-5 та №6 по каналу Р-5-2 Чкалівської експлуатаційної дільниці (начальник Ратушняк М.В.);
  • насосні станції №11 по каналу Р-5-1 та №3 по каналу Р-5 Сиваської експлуатаційної дільниці (начальник Кравчук Л.Л.);
  • насосні станції №19, №21 по кналу Р-2 та №6 по каналу Р-2-2 Громівської експлуатаційної дільниці (начальник Бєлокобила М.М.).

Наказом по Новотроїцькому УВГ оголошено подяки та надано премії за рахунок коштів спеціального фонду колективам вищезазначених насосних станцій, які перемогли в конкурсі, та працівникам експлуатаційних дільниць, які внесли вагомий вклад у підготовку по естетиці виробництва та благоустрою територій виробничих промислових баз.