Всі об’єкти Херсонського облводресурсів готові до зими

22.10.2014

На сьогодні всі об’єкти підвідомчих водогосподарських організацій Херсонського обласного управління водних ресурсів готові до початку опалювального сезону.
Згідно з наказом Держводагентства України від 01 липня 2014 року №80 та відповідним наказом Херсонського облводресурсів підвідомчими водогосподарськими організаціями завершуються роботи з підготовки водогосподарсько-меліоративного комплексу до сталого функціонування у осінньо-зимовий період 2014-2015 років.
Станом на 22 жовтня 2014 року у повному обсязі проведено ремонт та утеплення об’єктів виробничого призначення, побутових приміщень для обігріву працюючих та прийняття їжі на насосних станціях, гідротехнічних спорудах, майстернях. Створені у необхідних обсягах запаси дров та вугілля, паливно-мастильних матеріалів,  отримані необхідні ліміти природного газу.
Для виконання ремонтних робіт у зимовий період, проведення заходів по очищенню снігових заметів в управліннях є достатня кількість техніки. Працівники підвідомчих облводресурсів водогосподарських організацій забезпеченні спецодягом та взуттям.