З днем винахідника та раціоналізатора!

19.09.2014

За останні десять років інженерно-технічними працівниками  Генічеського управління  водного господарства впроваджено у виробництво  більше   тридцяти   раціоналізаторських пропозицій з економічним ефектом майже 83 тис.грн, що дає змогу більш ефективно використовувати наявне обладнання, механізми та будівлі водогосподарського призначення.
Найбільш ефективні та змістовні раціоналізаторські пропозиції  належать:

  1. Гоголенку Василю Григоровичу, завідувачу Новоолексіївської електротехнічної та фізико-хімічної лабораторії. За 24 роки роботи в управлінні ним було подано та впроваджено у виробництво понад 30 раціоналізаторських пропозицій. Особливої уваги заслуговує винайдений їм  у 2009 році прилад для перевірки одночасного замикання контактів масляних вимикачів та контакторів з економічним ефектом 10 786,85 грн.
  2. Фокіну Володимиру Андрійовичу, начальнику станції насосної. Він являється автором трьох раціоналізаторських  пропозицій, із яких найбільш ефективною є «Самотічна дренажна система НС» розроблена для запобігання підтоплення насосної станції з економічним ефектом 21 249, 22 грн.  

Також хочеться відмітити молодих винахідників. Серед них провідний інженер енергетик Єчин С.О. та електромонтер з випробування та вимірювання Гостєв С.В., які є співавторами чотрьох раціоналізаторських пропозицій. 
Шановні  колеги!
Щиро вітаємо  Вас з Днем винахідника і раціоналізатора!
Бажаємо Вам щастя та доброго здоров’я, енергії, високих професійних досягнень та натхнення у винахідницькій діяльності!