Вітаємо з ювілеєм!

02.09.2014

02 вересня 2014 року відзначає 60-річний ювілей Олександр Григорович Бруштеля – начальник Каховського міжрайонного управління водного господарства Херсонського облводресурсів.
З 1979 року Олександр Григорович працює в системі меліорації і водного господарства. Працював машиністом насосної станції Новотроїцького управління зрошувальних систем, а після закінчення Новокаховського технікуму гідромеліорації, механізації і електрифікації сільського господарства, в 1983 році, був призначений на посаду начальника експлуатаційної дільниці.
У 1994 році закінчив Мелітопольський інститут механізації сільського господарства за спеціальністю «інженер-електрик».
З травня 1996 року Олександр Григорович Бруштеля обіймає посаду начальника Каховського міжрайонного управління водного господарства.
Основними функціональними повноваженнями управління, яке він очолює, є забезпечення стабільної роботи водогосподарсько-меліоративного комплексу Каховського району та Новокаховської місткої ради. За безпосередньою участю та під керівництвом Олександра Григоровича проводиться робота з впровадження інноваційних технологій та поліпшення технічного стану гідромеліоративних систем району, що стало запорукою ефективного використання зрошуваних земель та покращення виробничих показників.
Олександр Бруштеля - ініціативний, енергійний, наполегливий, відповідальний керівник, вимогливий до себе і підлеглих. Постійно підвищує власний професійний рівень. Заохочує впровадження передового досвіду. Він гідний наставник для молоді, його поважають колеги, працівники інших водогосподарських організацій і керівництво місцевих органів влади.
За сумлінну працю та високий професіоналізм О.Г. Бруштеля нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, Грамотою Верховної Ради України, нагрудними знаком «За сумлінну працю в галузі водного господарства» Держводагентства України, Почесною грамотою голови Херсонської облдержадміністрації, Почесною грамотою Херсонського облводресурсів, грамотою Херсонського облводресурсів та неодноразово – Почесними грамотами голови Каховської райдержадміністрації.

Колектив Херсонського облводресурсів та Каховського МУВГ щиро вітає Олександра Григоровича з ювілеєм і бажає йому міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпної енергії, успіхів на трудовій ниві та довгих років життя.