Привітання Голови Державного агентства водних ресурсів з Днем Незалежності України

22.08.2014

Шановні співвітчизники!
Від імені багатотисячного колективу працівників водогосподарської галузі прийміть найщиріші вітання з нагоди національного свята, важливого для кожного українця – Дня незалежності України.
24 серпня ми святкуємо одне з найголовніших свят нашої держави – свято національної свідомості та гідності. Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу.
Діяльність працівників водного господарства, спрямована на задоволення потреб населення та галузей економіки у водних ресурсах, завжди була надзвичайно важливою та відповідальною, адже забезпечення країни водними ресурсами є запорукою підвищення добробуту всього українського народу.
І сьогодні, у цей непростий для всіх українців час, громадяни нашої держави мають об’єднатися заради спільної мети - розбудови економічно потужної, демократичної незалежної України, якою б пишалися прийдешні покоління.
Бажаємо вам у цей урочистий день міцного здоров’я та бадьорості духу, невичерпної енергії та натхнення, миру та добра, а також творчих здобутків в ім'я слави України.
                                                   

Голова Держводагентства України                                    Василь Сташук