Херсонське облводресурсів провело День спеціаліста для енергетичних служб

11.08.2014

07 серпня 2014 року на базі Горностаївського міжрайонного управління водного господарства проведено День спеціаліста для енергетичних служб з питань організації та покращення роботи з розрахунків та використання електричної енергії, якісного її постачання, своєчасної ліквідації аварійних ситуацій та метрологічного забезпечення багато тарифного обліку.
У заході прийняли участь спеціалісти відділу енергозбереження та зв’язку Херсонського облводресурсів, заступники начальників управлінь та начальники відділів енергозбереження та зв’язку управлінь водного господарства, головні енергетики підвідомчих водогосподарських організацій.
Під час навчання спеціалісти обмінювались досвідом роботи, обговорювали питання мінімізації та профілактики процесів виходу з ладу енергосилового обладнання, проведення його консервації, забезпечення матеріалами для ремонту електродвигунів, виконання основних завдань наказу облводресурсів №44 від 14 лютого 2014 року «Про основні напрямки роботи та завдання з експлуатації водогосподарсько-меліоративного комплексу у 2014 році». А також були підведені підсумки роботи насосних станцій за 07 місяців поточного року.