У Горностаївському управлінні розпочали підготовку до конкурсного огляду та осінньо-зимового періоду

07.08.2014

У Горностаївському міжрайонному управлінні водного господарства визначились з показовими об’єктами та розпочали підготовку до конкурсного огляду. 
Для визначення технічного стану наявних основних фондів, естетики та культури виробництва, організації робіт з експлуатації об’єктів, охорони та використання водних ресурсів, надання платних послуг з водоподачі на зрошення, рівня техніки безпеки та охорони праці та на виконання наказу Херсонського обводресурсів №115 від 21.07.14 «Про проведення огляду міжгосподарських об’єктів» у Горностаївському міжрайонному управлінні водного господарства визначились з показовими об’єктами та розпочали підготовку до конкурсного огляду.
На насосних станціях №7, 7А, 10, 11 Сірогозького магістрального каналу та Головній насосній станції Рубанівської зрошувальної системи поновляють фарбування, вапнування. На насосній станції №10 відремонтували фасад будівлі. В побутових приміщеннях розпочали поточні ремонти опалювальних очагів, заміну вікон, дверей, ремонт підлоги.
Території дільниць, насосних станцій приведені до належного естетичного та санітарного стану, майже всі території насосних станцій огороджені.
Працівники ремонтної бригади: Макоїд Олександр, Черкас Віталій, Пашкін Петро всі роботи виконують вчасно та якісно.