Вітаємо з ювілеєм!

08.07.2014

08 липня 2014 року виповнюється 60 років Дмитру Прокоповичу Граматіку – начальнику Каховської гідрогеолого-меліоративної експедиції.
Народився Дмитро Граматік в с. Колісне Саратського району Одеської області. Трудову діяльність розпочав монтером шляху Бєлгород-Дністровської дистанції шляху.
Після служби в лавах Радянської Армії та навчання в Одеському державному університеті в 1980 році був направлений на роботу в Каховську гідрогеолого-меліоративну експедицію. Вже 33 роки експедиція залишається для нього рідною домівкою.
Постійно зростаючи як фахівець Дмитро Граматік пройшов трудовий шлях від гідрогеолога до начальника експедиції. За час роботи зарекомендував себе висококваліфікованим спеціалістом, здатним компетентно вирішувати всі поставлені перед ним задачі, принциповим керівником, вимогливим до себе і підлеглих. Очолюваний ним колектив забезпечує моніторинг режиму поверхневих і ґрунтових вод, визначає площі сільськогосподарських угідь, меліоративний стан яких необхідно поліпшувати, забезпечує збереження і ефективне функціонування мережі спостережних свердловин. Особливу увагу Дмитро Прокопович приділяє позабюджетній діяльності, особисто приймає участь в інженерно-геологічних вишукуваннях для проектування багатьох об’єктів капітального будівництва у тому числі для реконструкції каналу
„Захід – Схід”, проектування зерносховища заводу „Каховка Протеїн Агро”, обґрунтування проекту дренажу перевантажувального терміналу „Нібулон”, проектування каналізаційних мереж Арабатської Стрілки. Під його керівництвом експедиція щорічно заробляє 500 – 600 тис. гривень, які направляються на виробничі потреби.
За вагомі показники в роботі та відповідальне ставлення до дорученої справи Д.П.Граматік був відзначений Грамотою Державного комітету України по водному господарству.
Ювіляр – людина широкої душі, щирого серця – хороший батько та дідусь.

Колектив Херсонського облводресурсів та Каховської гідрогеолого-меліоративної експедиції щиро вітає Дмитра Прокоповича з ювілеєм, зичить міцного здоров’я, щедрої долі, родинного затишку, творчої наснаги у відповідальній роботі на благо держави, оптимізму, енергії та гарного настрою.