Працівники облводресурсів вшанували пам`ять жертв війни в Україні

22.06.2014

22 червня 2014 року в парку Слави біля пам’ятника Невідомому солдату відбувся мітинг з нагоди Дня скорботи та вшанування пам`яті жертв війни в Україні. Адже саме в цей день 73 роки тому розпочалася Велика Вітчизняна війна.
У заході взяли участь перший заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Ігор Шепелєв, заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Мельник, ветерани, представники органів виконавчої влади, громадських організацій, релігійних конфесій, політичних партій, трудові колективи та жителі міста.
«Сьогодні ключове слово – це пам'ять. Тому що тільки пам'ять наша і нового покоління дозволить зберегти те зерно патріотизму, яке має бути завжди і в кожного українця, та високо оцінити подвиги наших ветеранів», - сказав Ігор Шепелєв.
Як відзначив голова Херсонської міської ради ветеранів Володимир Куций, в цей день свідомі жителі міста та патріоти збираються біля пам’ятника Невідомому солдату, щоб схилити голови перед тими, хто не дійшов до перемоги, щоб віддати почесті тим, хто серед нас.
По закінченні заходу його учасники поклали квіти та вінки до пам’ятника.