1 червня - День працівників водного господарства України

29.05.2014

Указом Президента України від 18 березня 2003 року № 226/2003 в Україні встановлено професійне свято - День працівників водного господарства, який відзначається щорічно в першу неділю червня.
Діяльність працівників водогосподарсько-меліоративного комплексу Херсонщини націлена на благородну справу – забезпечення потреб населення і галузей економіки області у водних ресурсах, їх раціональне використання, забезпечення надійної експлуатації та працездатності водогосподарських меліоративних систем.
Спільними зусиллями водогосподарників здійснюється єдина технічна політика, впроваджуються нові досягнення науки та техніки, а також здійснюються заходи, пов’язані із запобіганням шкідливої дії вод і ліквідацією її наслідків, включаючи протипаводковий захист сільських населених пунктів.
Напередодні професійного свята хочеться подякувати за нелегку повсякденну, подвижницьку працю та щоденну самовіддачу, терпіння, мудрість і глибоке розуміння свого обов’язку, як всьому колективу галузі, так і кожному працівникові зокрема. 
За це Вам, шановні колеги, велика шана і низький уклін. Завдяки спільній злагодженій роботі ми зможемо і у подальшому вирішувати важливі завдання соціально-економічного розвитку нашої області.
Найкращі побажання успіхів -  молодому поколінню. І найтепліші вітання і добрі слова – на адресу ветеранів, що перебувають на заслуженому відпочинку. Саме  Вони завжди служитимуть добрим прикладом.
Наш багаточисельний колектив працівників водогосподарської галузі Херсонщини є і завжди буде на висоті вимог часу і подальші його зусилля задля розвитку держави будуть дієвими та послідовними, а віра в неї – непохитною.