Каїрська експлуатаційна дільниця Горностаївського управління нарощує темпи поливу

15.05.2014

Начальник Горностаївського міжрайонного управління водного господарства Іван Єрух та голова профспілки поздоровили колектив Каїрської експлуатаційної дільниці з першим мільйоном поданої води на зрошення у поливному сезоні 2014 році.
Всього подано води по заявкам водокористувачів 1 млн.500 тис м3, зрошено 22 тис.187 га: озима пшениця, рапс, соя. Більше всього перекачала води насосна станція №8 СМК: машиністи насосних установок Литвиненко В., Рудніченко М., Задерей В., Цугуй С. підготували насосно-силове обладнання до роботи і наразі кваліфіковано та злагоджено нарощують темпи поливу. До речі, насосна станція №8 – показовий об’єкт Горностаївського МУВГ.
Начальник Каїрської експлуатаційної дільниці Тетяна Сазонова працює в меліорації з 1976 року, вона справжній професіонал, кваліфікований працівник, добрий організатор та господар.
Керівники сільгосппідприємств-водокористувачів ВАТ «Фрідом Фарм ІНТ», ФГ «Катюша», ФГ «Таїсія», ВАТ «Еммануїл Фарм», які постійно замовляють воду на зрошення визнають, що працювати з колективом Каїрської ЕД   приємно, ефективно та легко.