Місячник благоустрою - Новотроїцьке управління підводить підсумки

06.05.2014

Відповідно до Указу Президента України від 06.08.1998 «Про День довкілля», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 «Деякі питання проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» з метою приведення до належного естетичного та санітарного стану територій поблизу водних об’єктів та каналів, на прибережних захисних смугах, на меліоративних системах та водогосподарських спорудах, на навколишніх територіях адміністративних будівель та виробничих баз Новотроїцьке управління водного господарства прийняло активну участь у місячнику благоустрою.
За результатами акції станом на 05 травня 2014 року у заходах взяло участь 310 працівників Новотроїцького управління водного господарства, прибрано 0,4 га прибудинкових територій, упорядковано 0,007 га газонів та квітників, ліквідовано 3 несанкціонованих сміттєзвалища, очищено від сміття 18 км берегів розподільчих каналів, розчищено та упорядковано 2 джерела та 2 криниці на територіях Олександрівської, Громівської, Сивашівської сільських рад та Новотроїцької селищної ради.
Приведено до ладу прилеглі території центральної та експлуатаційних промислових баз управління. Покошено газони, оновлено квітники, прикрашено клумби декоративними виробами, які виготовлені руками самих працівників. Побілено бордюри, дерева, упорядковано подвір’я.
Новотротроїцьке управління водного господарства також брало участь у громадському суботнику «Чистий четвер» на території Новотроїцької селищнищної ради, активно надавало допомогу та техніку для проведення громадських заходів благоустрою на території району.