Відбулося термінове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

05.05.2014

Погодні умови, що склалися у період травневих свят, викликали ряд проблемних та небезпечних ситуацій в області. Значна кількість дощових опадів через недосконалу систему стоків та проблемну дренажну систему не змогла своєчасно залишати вулиці міста, тому створювала гігантські потоки води.
У зв’язку з цим, сьогодні під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Михайла Мельника відбулося термінове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, присвячене усуненню зазначених проблем та попередженню аналогічних, оскільки протягом наступних декількох днів дощі на території області не припинятимуться.
«Необхідно детально проаналізувати стан дренажної та стічної системи і привести її до належного стану, що відповідатиме усім зазначеним нормам», - зазначив Михайло Мельник.
Окрім того, він доручив міськвиконкому терміново провести роботи по ліквідації затоплень у Комсомольському районі, оскільки він постраждав найбільше, та забезпечити роботи з очистки стічної та дренажної систем міста.
«Потрібно раз і назавжди покласти край цим проблемам», - підкреслив наостанок Михайло Мельник.