Заходи з нагоди Дня охорони праці були проведені у Каховській гідрогеолого-меліоративній експедиції

29.04.2014

Відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року № 685/2006 «Про День охорони праці» в Україні щорічно, 28 квітня, відзначається Всесвітній День охорони праці.
Для належного забезпечення заходів з нагоди Дня охорони праці та з метою запобігання нещасним випадкам і профзахворюванням на виробництві, підвищення рівня безпеки й умов праці у Каховській гідрогеолого-меліоративній експедиції з 24 по 28 квітня 2014 року було проведено низку додаткових заходів, а саме:
1. Проведена перевірка наявності інструкцій з ОП, ПБ, БДР на робочих місцях.
2. Проведена перевірка своєчасного виконання заходів з ОП, ПБ, БДР, виконання приписів інспекторів Держгірпромнагляду, пожежного нагляду та служби охорони праці експедиції.
3. Проведено перевірку справності устаткування та обладнання, наявності та застосування засобів індивідуального захисту, порядок зберігання і видачі хімічних реактивів у лабораторії.
4. Проведена перевірка наявності та справності пожежного обладнання та вогнегасників.
5. Приведено територію та робочі місця в належний санітарний стан.
6. Проведено конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».
По результатам проведеної роботи робочою групою під керівництвом в.о. начальника експедиції розглянуто питання щодо заохочення працівників за сприяння культурі охорони праці та ініціативу у здійсненні заходів щодо підвищення рівня безпеки праці під час використання хімічних речовин на виробництві.