Результати оперативного контролю за станом охорони праці в Горностаївському управлінні

08.04.2014

У першому кварталі 2014 року згідно з вимогами  Положення про оперативний контроль за станом охорони праці, відповідною комісією  Горностаївського міжрайонного управління водного господарства здійснювалися перевірки стану охорони праці, пожежної безпеки, безпеки дорожнього руху  на виробничих об’єктах управління.
Під час роботи у відділах, службах, на об’єктах  комісією оперативного контролю за станом охорони праці IІІ ступеня було з’ясовано, що робота з охорони праці, пожежної безпеки, безпеки дорожнього руху на місцях проводиться задовільно.
Проводяться протиаварійні та протипожежні навчання, здійснюються інструктажі з питань охорони праці, пожежної безпеки та БДР з працівниками, що залучаються до виконання робіт з підвищеною небезпекою або потребують професійного добору. 
На виробничих дільницях протягом I кварталу 2014 року, здійснювався оперативний контроль за станом охорони праці III ступеня, постійно проводяться раптові перевірки роботи сторожів та машиністів насосних станцій. За результатами перевірок складаються акти та протоколи роботи відповідних комісій.