У Новотроїцькому управлінні триває місячник з благоустрою

07.04.2014

З метою приведення до належного естетичного та санітарного стану територій поблизу водних об’єктів та каналів, на прибережних захисних смугах, на меліоративних системах та водогосподарських спорудах, на прилеглих до адмінбудівель територіях та виробничих баз Новотроїцьке управління водного господарства з 01 квітня 2014 року розпочало місячник з благоустрою та провело ряд відповідних заходів.
Так, у рамках проведення місячнику з благоустрою, працівники разом зі школярами місцевої школи впорядкували джерельце на території Громівської експлуатаційної дільниці Новотроїцького упралівління водного господарства. Також наведено лад і на території навколо джерельця. А саме, висаджені молоді деревця, прибрано сміття, облаштовано місце для відпочинку.
Також, силами працівників управління упорядковані газони та квітники на території центральної адміністративної будівлі управління та Новотроїцької експлуатаційної дільниці. У свою чергу, працівники Чкалівської експлуатаційної дільниці управління на території промислової бази дільниці висадили квіти та кущі.
Загалом за тиждень у заходах з благоустрою взяло участь 50 працівників Новотроїцького УВГ, прибрано 0,1 га прибудинкових територій, вивезено 2 м3 побутових відходів, висаджено 20 дерев та 30 кущів.