У Генічеському управлінні продовжується поетапне виконання профналагоджувальних робіт

07.04.2014

Для своєчасної і якісної підготовки насосних станцій зрошення до поливного сезону 2014 року  в Генічеському управлінні водного господарства створено 4 налагоджувальні ланки, які згідно наказу по управлінню розпочали профналагоджувальні роботи з 11 березня поточного року.
На цей період все технологічне і електрообладнання було продефектовано і відремонтовано. Також  достатньо закуплено запасних частин і матеріалів для їх роботи. Пройшли державну повірку в ЦСМ щитові прилади виміру  і контролю, а також прилади обліку  води і електроенергії.
Завдяки сприятливим погодним умовам на теперішній час проведено на 80% робіт електричних вимірювань і випробувань та на 50% проведено механічне налагоджування обладнання.
Враховуючи, що згідно затвердженого графіку 14-18 квітня буде проводитись метрологічною службою Херсонобленерго атестація багатотарифного обліку електроенергії на насосних станціях, то більше уваги приділяється виконанню робіт пов’язаних з включенням силових трансформаторів під напругу і готовністю основних насосних агрегатів.
І щоб вчасно встигнути виконати ці дуже важливі і об’ємні роботи, налагоджувальні ланки працюють з повною віддачею і практично весь світовий робочий день.