Робота облводресурсів щодо відновлення природних джерел в області триває

07.04.2014

У березні поточного року працівниками Цюрупинського міжрайонного управління водного господарства Херсонського облводресурсів було відновлено джерело поблизу с.Праві Солонці.
Працівники Херсонського обласного управління водних ресурсів та підвідомчих йому водогосподарських організацій, намагаючись привернути увагу суспільства до проблеми водних ресурсів і запобігти зникненню природних джерел - вкрай необхідних для життєдіяльності людини, активно ведуть пошуки водних джерел на територій області для облаштування їх і території навколо.
Впроваджуючи за власною ініціативою проект по відновленню природних водних джерел в області, водогосподарники сподіваються, що їх особистий приклад приверне увагу суспільства до проблеми водних ресурсів і застереже людей від необдуманих вчинків, що можуть нанести шкоду природі.
За останні роки водогосподарники області відновили та упорядкували 63 природних джерела на території Херсонської області. Працівники водного господарства, виконуючи цю роботу, мають на меті не лише розчистити виток джерела, а й зробити максимально зручним його для використання: облаштовують територію навколо, висаджують дерева та кущі, обладнують клумби, будують альтанки, встановлюють лави та столи для зручного відпочинку.