Колектив Каховської гідрогеолого-меліоративної експедиції нагороджено Почесною грамотою голови облдержадміністрації

04.04.2014

За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток меліорації Херсонщини та з нагоди 50-річчя від дня створення Голова Херсонської обласної державної адміністрації нагородив колектив Каховської гідрогеолого-меліоративної експедиції Почесною грамотою.
Херсонська область, як не одна інша, забезпечена рукотворними річками – каналами, зрошувальними системами, одарована природою плодючими землями та сонячним теплом. Все це в сукупності, завдяки наполегливій праці людей багатьох професій, зробило нашу область житницею країни. Свій внесок у розвиток зрошуваного землеробства на півдні України внесла і Каховська гідрогеолого-меліоративна експедиція.
Фахівцями експедиції ведеться еколого-меліоративний моніторинг зрошуваних та прилеглих земель і сільських населених пунктів Херсонської області, які знаходяться в зоні зрошувальних систем на загальній площі близько 0,7 млн.га, у тому числі, на зрошуваних землях (426,1 тис.га), дренажних системах (92,5 тис.га), а також на 195 тис.га прилеглих до зрошувальних систем незрошуваних землях.
Ювілейна дата експедиції майже співпала з професійним святом – Днем геолога, який відзначається у першу неділю квітня. Тому хочеться привітати колектив експедиції, ветеранів-пенсіонерів з подвійним святом – з Днем геолога та 50-річним ювілеєм Каховської гідрогеолого-меліративної експедиції.