Вітаємо ювіляра!

26.03.2014

Сьогодні, 26 березня 2014 року, відзначає свій ювілей Полтавець Людмила Трохимівна - начальник відділу експлуатації меліоративних систем Каланчацького управління водного господарства.
Після закінчення Каховського техніку гідромеліорації та електрифікації сільського господарства за спеціальністю гідромеліорація сільського господарства, де здобула кваліфікацію техніка-гідротехніка, Полтавець Людмила Трохимівна у 1973 році розпочала свою трудову діяльність нівелювальником в будівельно-монтажному управлінні №24 в смт.Каланчак.  З січня 1977 року працює в Каланчацькому управлінні водного господарства на посаді інженера проектно-кошторисної групи, а з 1996 року по теперішній час - на посаді  начальника відділу експлуатації меліоративних систем.
Людмила Полтавець з 1975 року по 1982 рік навчалася у Херсонському сільськогосподарському інституті ім..О.Д.Цюрупи, на заочній формі навчання, за спеціальністю гідромеліорація.  Рішенням Державної екзаменаційної комісії їй було присвоєно кваліфікацію інженера-гідротехніка.
Стаж роботи в галузі водного господарства складає 37 років.
Людмила Трохимівна досконало знає правила експлуатації меліоративних систем, порядок планування ремонтних робіт та технічного обслуговування меліоративних систем і водогосподарських споруд, основи технології та виконання ремонтно-експлуатаційних робіт, технічного обслуговування меліоративних систем, будівель і споруд. Уміє свої знання використовувати у практичній діяльності, аналізувати підсумок своєї роботи і колективу. Оперативно вирішує виробничі питання з відповідними спеціалістами.
За успіхи в роботі  неодноразово виносилися подяки, нагороджувалася цінними подарунками і почесними грамотами керівництва управління та облводресурсів.
Підтримує взаємовідносини з колегами і користується повагою у трудовому колективі.

Щиро вітаємо Людмилу Трохимівну з 60-річчям.
Бажаємо  міцного здоров’я, щастя, достатку, благополуччя, довгих років життя та плідної праці!