Відбулось підсумкове засідання колегії облводресурсів

17.02.2014

14 лютого 2014 року на базі Цюрупинського міжрайонного управління водного господарства відбулось підсумкове засідання колегії Херсонського обласного управління водних ресурсів.
Засідання проходило під головуванням першого заступника Голови Держводагентства України Михайла Яцюка. Також у заході приймали участь заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Михайло Мельник; начальник Управління експлуатації водогосподарських систем, енергозбереження та механізації Держводагентства В’ячеслав Розгон; начальник Херсонського облводресурсів Єгор Коваленко, керівники структурних підрозділів апарату блводресурсів та підвідомчих організацій.
Під час заходу розглядались питання: про підсумки діяльності Херсонського водогосподарсько-меліоративного комплексу за 2013 рік і заходи щодо забезпечення сталого функціонування у І кварталі 2014 року; про хід підготовки до пропуску льодоходу, весняної повені та паводків у 2014 році; про стан виконання у 2013 році Херсонським облводресурсів завдань, визначених наказами, розпорядженнями та дорученнями Держводагентства України та обласної державної адміністрації.