Україна святкує День Соборності

22.01.2014

Працівники Херсонського управління водних ресурсів взяли участь в урочистих заходах, що проходили з нагоди Дня Соборності України.
«День Соборності та Свободи – свято, що стало символом консолідації нашого народу, національної гідності, утвердження ідеалів демократії і свободи. Тому сьогодні тут, біля пам’ятника Великому Кобзареві, незалежно від своїх ідейних переконань, віросповідання, віку або соціального статусу зібралися небайдужі до долі країни люди», - звернувся до учасників мітингу з нагоди Дня Соборності та Свободи України голова обласної державної адміністрації Микола Костяк.
Урочистості до 95-річчя проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки зібрали усіх представників місцевої влади, депутатів обласних, міських та районних рад, а також широке коло громадськості, серед яких студентство і молодь.
Загалом же у Шевченківському сквері, де проходили мітинг та покладання квітів до пам’ятника Кобзареві, зібралося близько 3 тис. жителів міста.
Аналогічні заходи пройшли у всіх населених пунктах області.