Вітаємо з ювілеєм!

20.01.2014

19 січня 2014 року відзначив свій 60-річний ювілей Лях Олександр Омелянович - машиніст насосної установки №3 Р-1-1 Богданівської експлуатаційної дільниці Каховського міжрайонного управління водного господарства.
37 років свого плідного життя присвятив ювіляр роботі у Каховському управлінні. Загалом свою трудову діяльність Олександр Омелянович розпочав у 1975 році, працював формувальником Каховського заводу ЗБВ ім.50 річчя СРСР, а з серпня 1976 року перейшов працювати в систему меліорації, де і працює по теперішній час.
Насосна установка № 3 Р-1-1, на якій працює Олександр Омелянович, є однією з найкращих в управлінні. Вода в поливний період подається вчасно і безперебійно на полив сільськогосподарських культур. Від цієї насосної установки зрошувальну воду отримують 27 сільськогосподарських підприємств.
За час роботи Олександр Омелянович зарекомендував себе працелюбним, дисциплінованим працівником. До своїх обов’язків ставиться відповідально, вчасно і якісно виконує доручену справу. За свою сумлінну працю та успішне виконання виробничих показників Лях О.О. нагороджувався Грамотою Держводагентства України, Грамотою Херсонського облводресурсів, Почесною грамотою управління, Подяками та грошовими преміями.
А в 2008 році за особливі заслуги перед Українським народом його було нагороджено Почесною грамотою Верховної Ради України.
Лях Олександр Омелянович користується повагою в колективі та є гідним прикладом в роботі для молоді.

Щиро вітаємо ювіляра з Днем народження та бажаємо йому міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії та подальшої плідної праці.