3 грудня - Міжнародний день інвалідів

03.12.2013

3 грудня у всьому світі відзначається Міжнародний день інвалідів. Це саме той день, коли ми, озираючись серед стрімкого ритму життя, звертаємо особливу увагу на проблеми людей з обмеженими можливостями. Не залишається байдужим до їх проблем і Генічеське управління водного господарства.
У Генічеському управлінні водного господарства працює 6 інвалідів ІІІ групи, які вносять вагомий внесок у роботу управління. У свою чергу, управління опікується їхніми проблемами. На прохання, їм надається можливість придбання путівок в санаторно-курортні заклади України за рахунок коштів державного бюджету та в зручний для них час згідно чинного законодавства надаються відпустки.
В управлінні облаштована громадська приймальня, де здійснюється особистий прийом громадян. Прийом проводиться на І поверсі адміністративної будівлі. У разі звернення громадян з обмеженими фізичними можливостями здійснюється виїзд відповідальних фахівців додому для вирішення питань, пов’язаних із створенням безбар´єрного середовища для мало мобільних груп населення.
Жодний інвалід не може залишитися без уваги й турботи і бути обмеженим у практичній реалізації своїх законних прав. Наш обов'язок - допомагати людям з особливими потребами, допомагати не лише матеріально, а, насамперед, своєю увагою і чуйністю, добрим словом і конкретною справою.