Виставка «Водні ресурси Херсонщини» завітала до Голопристанського району

02.12.2013

Приморське управління водного господарства з метою реалізації державної політики у напрямку використання, збереження та відтворення поверхневих водних ресурсів, а також залучення підростаючого покоління до проблем водних ресурсів та підвищення їх екологічної свідомості та обізнаності, згідно графіку Херсонського облводресурсів, розпочало у грудні поточного року відповідний просвітницький захід у районних, сільських та селищних школах.
«Водні ресурси Херсонщини» - під такою назвою проводиться захід, який у районі впроваджується спеціалістами відділу водних ресурсів управління. Реалізовується він у вигляді пересувної виставки, яка відображає все багатство водних ресурсів Херсонщини та основні напрямки роботи водогосподарників області щодо їх збереження та відтворення.
Загалом, протягом 2012 – 2013 року, виставка побувала у загальноосвітніх навчальних закладах Цюрупинського, Каховського, Бериславського, Горностаївського, Генічеського, Іванівського, Каланчацького, Чаплинського, Новотроїцького, Скадовського районів та охопила 358 навчальних закладів області.