Скадовське управління водного господарства до зимового періоду 2013/14 років готове

26.11.2013

До початку зимового періоду в Україні залишилися лічені дні, для когось це сніжний та новорічний час, а для більшості державних організацій це період підведення підсумків роботи за минаючий рік та побудова планів на майбутнє.
Так, у сьогоднішніх планах роботи Скадовського управління водного господарства головним є підготовка об’єктів виробничого призначення до сталого функціонування у зимовий період 2013/14 років. Адже, збереження у належному стані гідротехнічних споруд взимку забезпечить ефективний та своєчасний початок роботи у поливному сезоні.
З цією метою по мірі спорожнення води міжгосподарських каналів відбувається консервація гідротехнічних споруд. Після спорожнення Краснознам’янського магістрального каналу від води консервація ГТС буде завершена. На промбазі м.Скадовськ знаходяться відремонтовані та підготовлені до роботи 6 шт. механізмів та обладнання для ліквідації можливих наслідків снігових заметів та обмерзання. В управлінні створено запас паливо-мастильних матеріалів.
Також перед початком опалювального сезону було проведено перевірку технічного стану та виконано необхідний ремонт опалювальних установок (пічних очагів). Випробувана та підготовлена до пуску система тепловодопостачання управління. Призначено відповідальних інженерно-технічних працівників за технічним станом опалювальних установок, організовано постійний контроль за їх утриманням та експлуатацією, проведено навчання та позачерговий інструктаж обслуговуючого персоналу. Для опалення 47 шт. пічних очагів у побутових та виробничих приміщень протягом опалювального періоду 2013/14 років заготовлено дров 121м3.
У зв’язку з пониженням зовнішніх температур і з метою правильної технічної експлуатації автотранспорту і механізмів у зимовий період проведено перехід автотранспортних засобів та техніки на зимові умови експлуатації та зберігання. Забезпечено заправку гарячою водою системи охолодження двигунів автотракторної техніки, з 25.10.2013 року розпочато злив води з систем охолодження двигунів. Для перевезення людей у зимовий період машини обладнані системою обігріву.
Таким чином, Скадовське управління водного господарства, з впевненістю може констатувати те, що реалізація заходів з підготовки роботи у зимовий період 2013/2014 років успішно виконується.