Відбулось засідання круглого столу на тему «Врахування екологічної складової під час розроблення регіональних стратегій, програм і планів»

18.11.2013

Одним із важливих завдань Стратегії державної екологічної політики на період до 2020 року є створення умов для широкого впровадження екологічно-орієнтованих і органічних технологій ведення сільського господарства.
15 листопада 2013 року у рамках Проекту технічної допомоги ЄС «Додаткова підтримка Міністерства екології та природних ресурсів України з реалізації програм секторальної бюджетної підтримки» у м. Херсоні відбулось засідання круглого столу на тему «Врахування екологічної складової під час розроблення регіональних стратегій, програм і планів».
На засідання було запрошено представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, науковців і громадськості.
Під час заходу були обговорені питання щодо реалізації Стратегії державної політики та Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища на регіональному рівні; інтеграції екологічної складової у стратегії, програмах та планах регіонального розвитку; досвіду розроблення регіональних програм з охорони довкілля; досвіду врахування екологічної складової під час розроблення стратегії та планів соціально-економічного розвитку регіонів.