Відбулась робоча зустріч Голови Держводагентства Василя Сташука з Президентом Всеукраїнської громадської організації «Український союз промисловців і підприємців» Анатолієм Кінахом

19.11.2013

18 листопада 2013 року відбулась робоча зустріч Голови Держводагентства Василя Сташука з Президентом Всеукраїнської громадської організації «Український союз промисловців і підприємців» Анатолієм Кінахом та Першим віце-президентом УСПП Сергієм Прохоровим. Під час зустрічі були обговорені питання щодо подальших напрямків співпраці та вироблення спільних підходів до вирішення проблемних питань у сфері розвитку водного господарства України.
Довідково: 7 липня 2012 року між Держводагентством та УСПП було підписано Угоду про спільну реалізацію статутних завдань у галузі водного господарства, яка, зокрема, передбачає здійснення сторонами взаємного консультування, обмін необхідною інформацією, реалізацію різнопланових спільних проектів з питань реалізації державної політики у сфері управління водними ресурсами та експлуатації державних водогосподарських систем. Для практичного виконання положень зазначеної Угоди Держводагентством було створено відповідну робочу групу, до складу якої увійшли працівники центрального апарату Агентства, керівники водогосподарських організацій та представники УСПП.
15 лютого 2013 року спільною робочою групою Держводагентства та УСПП була проведена нарада, на якій, зокрема, розглянуті питання продовження співпраці та перспективи модернізації водогосподарських об’єктів.
Крім того, до кінця 2013 року будуть розглянуті пропозиції від підприємців-членів УСПП щодо подальшої співпраці в частині оновлення насосно-силового, енергетичного обладнання та відновлення водогосподарських об’єктів.