Держава сприятиме розвитку крапельного зрошення на Херсонщині - Іван Бісюк

22.10.2013

«Держава усіляко сприятиме розвиткові крапельного зрошення на Херсонщині та в Україні в цілому», - зазначив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Іван Бісюк, відвідавши сільськогосподарські угіддя СТОВ «Таврійська перспектива» Каховського району у рамках робочого візиту на Херсонщину.
Крім того, перший заступник Міністра додав, що головою Херсонської обласної державної адміністрації Миколою Костяком в цьому напрямку вже зроблено чимало – площу зрошувальних земель на Херсонщині вдалося збільшити на 100 тис. га.
Микола Костяк же, зі свого боку, подякував першому заступнику Міністра аграрної політики та продовольства України за те, що влада відгукнулася на прохання провести сьогоднішню нараду, яка стосується саме розвитку зрошування земель та пошуку механізмів підвищення виробництва сільськогосподарської продукції на півдні України в умовах зміни клімату.
Нагадаємо, що в рамках робочого візиту першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Івана Бісюка відбулися огляд фермерського господарства «Труд» у Каховському районі та нарада з питання «Стратегія розвитку агропромислового комплексу на півдні України в умовах зміни клімату».

(oda.kherson.ua)