Георгію Володимировичу Ємченку – 60 років

21.10.2013

20 жовтня 2013 року відзначив свій 60-річний ювілей Георгій Володимирович Ємченко – головний інженер Херсонського обласного управління водних ресурсів.
Народився Георгій Володимирович в смт Велика Лепетиха Херсонської області. Трудову діяльність розпочав у 1975 році, після закінчення Херсонського сільськогосподарського інституту за спеціальністю інженер-гідротехнік.
Ємченко Г.В. працює в системі меліорації та водного господарства понад 29 років, з них в апараті управління обводресурсів – 26. Пройшов шлях від інженера ремонтно-будівельного відділу до посади головного інженера облводресурсів, на якій працює з листопада 2001 року.
На якій би посаді не працював Георгій Володимирович, завжди в повній мірі він проявляв глибокі професійні знання и технічну грамотність, відповідальність за доручену справу, принциповість, вимогливість до себе та підлеглих, а також щирість та людяність.
Саме за його ініціативою виконано цілий ряд заходів, які дали змогу зберегти та поліпшити технічний стан інфраструктури меліоративного фонду. За безпосередньою участю та під керівництвом Георгія Ємченка проводиться робота по щорічному плануванню поливів сільськогосподарських культур, підвищенню культури зрошуваного землеробства Херсонської області, наданню якісних і вчасних послуг з подачі води на зрошення. Також значну увагу ювіляр приділяє організації роботи по забезпеченню надійної експлуатації водогосподарських об’єктів, міжгосподарських меліоративних систем, енергетичного обладнання, реалізації державних програм водопостачання сільських населених пунктів, тощо.
Георгій Володимирович приймає активну участь у житті колективу. Підтримує і оберігає традиції управління, щиро ділиться професійними знаннями, віддаючи своє вміння і часточку душі. Він - гідний наставник для молоді. Крім того, користується авторитетом і повагою серед меліораторів області та далеко за її межами.
За сумлінну працю та високий професіоналізм Георгій Ємченко відзначений Грамотою Держводгоспу України, Почесною грамотою голови Херсонської облдержадміністрації, Почесною грамотою Міністерства надзвичайних ситуацій, Почесною грамотою голови Херсонської обласної ради, Подякою голови Херсонської облдержадміністрації, нагрудним знаком «почесний працівник Держводагентства України.

Колектив Херсонського обласного управління водних ресурсів щиро вітає ювіляра із знаменною датою і бажає успіхів і втілення мрій.
Нехай Господь Бог щедро дарує щасливу і довгу життєву дорогу, а здоров’я завжди буде міцним, успіхи вражаючими, друзі вірними, родина – благополучною!