Виставка «Водні ресурси Херсонщини» у Новотроїцькому районі

16.10.2013

Новотроїцьке управління водного господарства з метою реалізації державної політики у напрямку використання, збереження та відтворення поверхневих водних ресурсів, а також залучення підростаючого покоління до проблем водних ресурсів та підвищення їх екологічної свідомості та обізнаності, згідно графіку Херсонського облводресурсів розпочало у жовтні поточного року просвітницький захід в районних, сільських та селищних школах.
«Водні ресурси Херсонщини» - під такою назвою проводиться захід, який у районі впроваджується спеціалістами відділу водних ресурсів та інформаційно-дорадчого центру управління водного господарства. Реалізовується він у вигляді пересувної виставки, яка відображає все багатство водних ресурсів Херсонщини та основні напрямки роботи водогосподарників області щодо їх збереження та відтворення.
На сьогодні виставка вже була продемонстрована у п’яти навчальних закладах Новотроїцького району. А саме: у Новотроїцькій гімназії, Громівській, Воскресенській, Сергієвській та Чкалівській загальноосвітніх школах.
Виставка серед учнів викликала неабиякий інтерес, а у деяких школах навіть ажіотаж. Продовжуватиметься цей захід до 01 листопада 2013 року.