Вітаємо ювіляра

30.09.2013

30 вересня 2013 року відзначив свій 60-річний ювілей Фісін Олександр Миколайович – механік І категорії Новомаячківської експлуатаційної дільниці Цюрупинського міжрайонного управління водного господарства.
Народився Олександр Миколайович в смт. Нова Маячка Цюрупинського району Херсонської області у 1953 році.
В 1976 році закінчив Новокаховський технікум механізації, гідромеліорації і електрифікації сільського господарства здобувши кваліфікацію техніка-механіка.
Трудовий стаж Олександра Миколайовича складає 39 років, з них майже 15 років він присвятив роботі в Цюрупинському МУВГ. Спочатку інженером механіком ІІ категорії, з 2006 року провідним інженером з транспорту, з 2013 року механіком 1 категорії.
За час роботи проявив себе грамотним, кваліфікованим спеціалістом, який відповідає вимогам, з належною відповідальністю ставиться до виконання службових обов’язків та своєчасно виконує доручення керівництва.
Олександр Миколайович забезпечує технічну готовність автотранспортної техніки, механізмів, верстатного обладнання, сосудів працюючих під тиском, а також безпечну та безаварійну експлуатацію. Олександр Миколайович вимогливий до себе та до підлеглих, приймає активну участь у житті колективу.
Ювіляр - інтелігентна, доброзичлива людина, яка готова допомогти у будь-якій ситуації, заслужено користується повагою і авторитетом серед колег.
Неодноразово нагороджений подяками та грамотами Цюрупинського МУВГ за сумлінну працю.

Щиро вітаємо Олександра Миколайовича зі знаменною датою.
Бажаємо міцного здоров’я, щастя, достатку, благополуччя, довгих років життя та плідної праці!