Вітання Голови Держводагентства з Днем винахідника і раціоналізатора України

20.09.2013

Шановні колеги!

Від імені колективу Державного агентства водних ресурсів України та від себе особисто вітаю з днем винахідника і раціоналізатора України всіх, хто займається винахідницькою, раціоналізаторською та інноваційною діяльністю, охороняє і популяризує інтелектуальну власність, забезпечує винахідників і новаторів науково-технічною інформацією, проводить пропоганду їх досягнень, сприяє їх впровадженню, всіх керівників, інженерно-технічних працівників водогосподарських організацій. Сьогодні перехід України та інноваційний розвиток є принципово важливим для підвищення конкурентоспроможності вітчизняної економіки.

Ваша самовіддана праця й постійний пошук є дієвим рушієм науково-технічного прогресу у сфері управління водними ресурсами, творчою силою, яка забезпечує розвиток економіки та зростання добробуту українського народу.

Зичу Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, достатку, невичерпної життєвої енергії, оптимізму, впевненості у власних силах, нових ініціатив та ідей, творчого натхнення, вагомих винаходів та досягнень!

 

З повагою Голова Держводагентства України   Василь Сташук