В області триває підготовка до VІІ Міжнародного інвестиційного форуму

09.09.2013

З метою реалізації в області завдань та доручень Президента України Віктора Януковича щодо вирішення актуальних проблем регіону, та створення привабливого інвестиційного клімату, в області ведеться активна підготовка до проведення VІІ Міжнародного інвестиційного форуму «Таврійські горизонти: екологічні інвестиції, співпраця, економічний розвиток», який відбудеться 27-28 вересня 2013 року у м. Нова Каховка.

Як інформує начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності, міжнародного співробітництва та протоколу Департаменту економічного, регіонального розвитку та торгівлі обласної державної адміністрації Анаіт Ованесян, до участі у Форумі запрошено представників ділових і бізнесових кіл, інвестиційних компаній та фондів України й зарубіжжя, дипломатичних установ та торговельно-економічних місій, керівників адміністративно-територіальних одиниць іноземних держав та міжнародних організацій, а також надіслане запрошення Президенту України Віктору Януковичу.

Вже визначено, що під час Форуму буде організовано 5 ділових секцій за напрямками: «Індустрія здоров’я. Розвиток туристично-рекреаційної сфери»; «Передові технології в агропромисловому комплексі Херсонщини. Виробництво екологічно чистих продуктів харчування»; «Енергоефективність та енергозбереження: альтернативні технології»; «Розвиток транспортно-логістичної інфраструктури в сучасних умовах» та «Екологічно чисті території».