Виставка «Водні ресурси Херсонщини» продовжує свою роботу

04.09.2013

З початку нового навчального року відновить свою роботу у районних та сільських навчальних закладах області виставка «Водні ресурси Херсонщини». Так, з першого вересня 2013 року вона ознайомлюватиме з різноманітністю водних ресурсів області учнів шкіл Чаплинського району.
З метою здійснення реалізації державної політики щодо використання, збереження та відтворення поверхневих водних ресурсів, а також для залучення підростаючого покоління до проблем водних ресурсів та підвищення їх екологічної свідомості і обізнаності щодо проблем, пов'язаних з водним фактором, працівниками підвідомчих Херсонському облводресурсів водогосподарських організацій протягом всього минулого навчального року в районних селищних, сільських загальноосвітніх навчальних закладах була представлена виставка "Водні ресурси Херсонщини".
Під час ознайомлення з матеріалами виставки водогосподарники проводили для школярів роз’яснювальні бесіди щодо дбайливого ставлення та збереження водних ресурсів, які оточують нас і життєво необхідні, демонстрували для молодших школярів мультиплікаційні фільми про раціональне використання води, а для учнів старшокласників – науково-популярні стрічки про дивовижні її властивості. Загалом виставка вже побувала у близько 285 школах області.