Начальник облводресурсів взяв участь у щотижневій обласній селекторній нараді

02.09.2013

Під час ранкової обласної селекторної наради голова обласної державної адміністрації Микола Костяк повідомив присутнім про те, що на цьому тижні найбільша увага приділятиметься виконанню в області завдань і доручень Президента України Віктора Януковича щодо створення привабливого інвестиційного клімату.

Так, за словами очільника області, обласна державна адміністрація на постійній основі здійснює масштабні заходи, спрямовані на поліпшення інвестиційного клімату області.

«З початку 2013 року керівництвом області проведено значну кількість зустрічей з представниками дипломатичних та торгово-економічних установ іноземних держав в Україні, а саме: Австрії, Чеської Республіки, Республіки Білорусь, Ізраїлю, Італійської Республіки, Литовської Республіки, Сполучених Штатів Америки, - сказав Микола Костяк. - У результаті цих зустрічей було досягнуто домовленостей щодо впровадження перспективних для області проектів, залучення додаткових коштів до розвитку вже існуючих об’єктів та розвитку інфраструктури регіону».

З метою посилення роботи щодо залучення іноземних інвестицій для розвитку економіки області Микола Костяк надав доручення першому заступнику голови обласної державної адміністрації Єгору Устинову провести засідання робочої групи з розгляду питань щодо впровадження інвестиційних проектів у Херсонській області.

Головам районних державних адміністрацій та міським головам очільник області надав завдання активізувати роботу із залучення іноземних інвесторів до впровадження стратегічних проектів та у межах компетенції сприяти їх роботі на підпорядкованій території.