Водогосподарники привітали учнів підшефних шкіл зі святом Першого дзвоника

01.09.2013

Начальник Херсонського обласного управління водних ресурсів Єгор Коваленко відвідав сьогодні свято Першого дзвоника у Херсонській гімназії №3.
Єгор Коваленко від імені усього колективу водогосподарників привітав учнів, батьків та педагогічний колектив навчального закладу з Днем знань та початком нового навчального року.
Нагадаємо, що згідно розпорядження голови Херсонської облдержадміністрації від 30 серпня 2010 року №748 «Про організацію шевства над притулком для дітей, дитячими інтернат ними закладами, закладами для дітей-інвалідів, дитячими лікувальними, фізкультурно-спортивними та загальноосвітніми навчальними закладами, які знаходяться на території області» за Херсонським обласним управлінням водних ресурсів закріплені гімназія №3 та спеціальна школа №2 м. Херсона.
Керівництво та профспілковий комітет управління регулярно відвідують підшефні навчальні заклади, співпрацюють з ними та надають матеріальну допомогу.
Так, наприклад, у поточному році до свята Першого дзвоника шефи-водогосподарники подарували учням-першокласникам спеціальної школи №2 набори канцелярських товарів необхідних для навчального процесу. Крім того, під час проведення капітального ремонту шкільної спортивної зали у літній підготовчий період, допомогли з придбанням будівельних матеріалів. Гімназія №3, у свою чергу, отримала від шефів матеріальну допомогу на придбання канцтоварів.